Huolelliset varastosiivoukset Turun alueella

Tilaa varastosiivous!

Vaatiiko varastosi siivousta tai selvittämistä? VEBO-siivouspalvelu tarjoaa varastosiivoukset ja varastojen tyhjennykset Turun seudulla. Palvelemme joustavasti Turusta käsin alueen lähikunnissa, kuten Naantalissa, Kaarinassa ja Raisiossa. Hoidamme selvitykset ja siivoukset sekä yksityishenkilöiden että yritysten varastoissa. Siivoamme sekä pienet että suuret varastot varmalla ammattitaidolla.

Voimme organisoida varastoon sijoitetut tavarat asiakkaan toiveiden mukaan, kuten siirtää ne pois tai viedä tavarat kierrätykseen. Lisäksi puhdistamme ja siistimme varastotilat.


Ota yhteyttä ja kerro varastotilojesi siivoustarpeesta – sovitaan palvelupaketista, joka vastaa tarpeitasi.

Kutsu avuksi järjestyksen ammattilaiset

Onko varastoosi kertynyt tavaraa vuosien ajalta? Me käymme läpi varastosi sisällön, lajittelemme sen toiveidesi mukaan ja kuljetamme poisheitettävät tavarat joko roskiin tai kierrätykseen. Pistämme varastosi uuteen uskoon, eli siivoamme varastotilat ja organisoimme jäljelle jääneet tavarat. Palvelemme luotettavasti asiakkaita yrityksistä yksityisasiakkaisiin.


Hoidamme varastosiivoukset myös esimerkiksi muuton yhteydessä. Varaston siivous on kätevä liittää mukaan muuttosiivouspakettiin – näin kevennät omaa taakkaasi muuttourakassa. Hoidamme varaston tyhjennyksen ja tavaroiden siirron toiveidesi mukaan.

Tutustu muuttosiivouksiin

Varastojen perus- ja suursiivoukset

Teemme perussiivoukset ja suursiivoukset desinfiointeineen kaikenlaisissa varastotiloissa. Jos haluat puhdistaa varastotilat omia tavaroitasi varten, huolellinen perussiivous on usein riittävä. Mikäli varastoa ei ole siivottu pitkään aikaan tai haluat puhdistaa varastotilan erityisen tehokkaasti, on suursiivous paras vaihtoehto.


Käytämme siivouksissa turvallisia ja laadukkaita pesuaineita. Vankan ammattitaitomme ansiosta pystymme puhdistamaan ja siivoamaan myös hankalat ja suuret tilat.


Kysy meiltä rohkeasti varastosiivouksista, niin kerromme mielellämme lisää. Tehokas tiimimme palvelee myös kiireellisissä siivoustarpeissa.