Tehdassiivoukset yrityksille Turussa

Pyydä tarjous tehdassiivouksesta

VEBO-siivouspalvelu palvelee erilaisissa yritys- ja liiketiloissa sekä tehtailla. Voit tilata tehokkailta ja kokeneilta siivoojiltamme tehdassiivoukset joustavasti Turkuun ja lähialueille. Palvelemme teollisuusalan yrityksiä laidasta laitaan. Hoidamme mittavatkin siivoukset tehtailla sekä kertaluontoisesti että sopimussiivouksena.

Puhdistamme kaikenlaiset tehtaiden tilat ja pinnat tiskeistä lattioihin, aina asiakkaan toiveiden mukaan. 

Teemme tehdassiivouksista aina yksilöllisen sopimuksen asiakkaan kanssa. Mikäli etsit ammattitaitoista siivoojaa tehtaallesi, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous! Palaamme asiaan nopeasti.

Tehtaiden siivoukset lattiasta kattoon

Tehdassiivoukset voivat olla vaativia projekteja. Yrityksellämme on kuitenkin vankka osaaminen siivoustöistä erilaisissa tehdasympäristöissä. Palvelemme turvallisesti ja tarkasti kaikenlaisilla tehtailla. Otamme huomioon olosuhteet ja ympäristön, suunnittelemme työn tarkasti ja pidämme huolen siitä, että siivouspalvelumme vastaa tarkkaan asiakkaan toiveita.


Siivoamme tehdastilat tarvittaessa lattiasta kattoon. Hoidamme muun muassa imuroinnin, lattian vahauksen sekä tiskipintojen puhdistukset ja desinfioinnit asiakkaan tarpeiden mukaan. Jokainen tehdassiivous suunnitellaan ja toteutetaan tapauskohtaisesti. Älä epäröi kysyä meiltä lisätietoja tehdassiivouksista. Pyydä lisäksi rohkeasti tarjous, sillä siivouksen hinta vaihtelee tehdastilan sekä palvelupaketin mukaan.

Siivoukset myös myymälöihin ja erilaisiin liiketiloihin

VEBO-siivouspalvelun asiakkaina on kaikenlaisia yrityksiä Turun alueella. Hoidamme mielellämme siivouksen kaikissa tiloissa, kuten tuotantotiloissa sekä myymälätiloissa. Toteutamme lisäksi toimistosiivoukset tarpeidesi mukaan. Kätevin tapa yritystilojen siivouksen järjestämiseen on tilata kattava siivouspalvelupaketti yhdeltä luotettavalta osaajalta. 


Meidän kanssamme asioiminen on nopeaa ja helppoa. Siivoamme luotettavasti kaikki tehdas-, toimisto- ja liiketilasi, ja työnjälki on poikkeuksetta ensiluokkaista. Hyödynnämme nykyaikaisia siivoustekniikoita ja turvallisia siivousaineita. Tilaa siivous ja nauti puhtaista, raikkaista ja viihtyisistä työtiloista!

Tutustu myymäläsiivouksiin