Taloyhtiöiden rappusiivoukset Turun seudulla

Tilaa taloyhtiön siivouspalvelut!

Etsitkö tehokasta siivousyritystä taloyhtiön palvelukseen? Taloyhtiöiden rappusiivoukset ovat VEBO-siivouspalvelun erikoisosaamista monien muiden siivouspalveluiden ohella. Hoidamme siivouksia niin Turun alueella kuin lähikunnissa ja palvelemme taloyhtiöitä kattavasti erilaisissa siivoustarpeissa. 

Voit tilata meiltä muun muassa erilaiset perussiivoukset, kuten viikkosiivoukset sekä suursiivoukset ja lattioiden vahaukset. Palvelemme joustavasti ja mukaudumme taloyhtiöiden tarpeisiin.
Tarjoamme sataprosenttisen luotettavat siivouspalvelut, eli pidämme sovitusta kiinni joka tilanteessa. Tilaa kokenut siivousyritys hommiin ja nauti puhtaista taloyhtiön tiloista.

Siivouspalvelut tarpeidesi mukaan

Taloyhtiön tilojen viihtyisyys riippuu pitkälti siivouksen laadusta. Ammattitaitoisen siivoojan avulla rappukäytävät ja muut yhteiset tilat, kuten saunatilat, pysyvät viihtyisinä ja siisteinä.


Me hoidamme taloyhtiöille sekä kertaluontoiset siivoukset, suursiivoukset että perussiivoukset esimerkiksi viikoittain tai kahden viikon välein. Lisäksi teemme tarvittaessa lattioiden vahaukset.


Siivoussopimus solmitaan aina asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Kerro meille, kuinka usein haluat siivouksen taloyhtiösi tiloihin. Me tarjoamme sopivan palvelupaketin tarpeisiisi. Esimerkiksi talven rapakauden aikaan siivouksia voidaan tarvittaessa tehdä useammin.

Pistämme myös pihapiirin kuntoon

Voit luottaa monipuoliseen osaamiseemme erilaisissa siivousalan töissä. Pidämme sisätilat siisteinä ja hoidamme säännöllisesti esimerkiksi suursiivoukset, vahaukset ja yhteisten tilojen ikkunoiden pesut. Taloyhtiön sisätilojen siivousten ohella tarjoamme myös pihapiirin ja terassialueiden siistimis- ja siivoustyöt. Hoidamme esimerkiksi haravoinnin ja muut pienet pihatyöt.


Pidämme halutessasi huolen, että taloyhtiön piha pysyy siistinä ja turvallisena vuoden ympäri. Esimerkiksi terassialueet ja kivetykset kannattaa pestä huolellisesti talvikauden jälkeen. Puhdistus ja pesu hiekasta sekä pölystä antaa terasseille ja pihapoluille uuden ilmeen.

Tutustu tarkemmin pihasiivouksiin