Perusteelliset ravintolasiivoukset Turun seudulla

Varaa ravintolasiivous!

Perusteellinen puhtaus ja ensiluokkainen hygienia ovat erityisen tärkeitä ravintola-alalla. VEBO-siivouspalvelu hoitaa monien muiden siivoustöiden ohella myös ravintolasiivoukset Turun seudulla. Voit tilata meiltä siivouksen juuri siinä aikataulussa, kuin se parhaiten ravintolasi rutiineihin sopii.

Teemme ravintoloissa muun muassa perussiivoukset asiakkaan toiveiden mukaan. Perussiivouksiimme kuuluu esimerkiksi imurointi sekä lattioiden ja muiden pintojen huolellinen puhdistus. Ota yhteyttä ja tilaa tiimiltämme joko kertaluontoinen siivous tai säännölliset perussiivoukset ravintolasi tiloihin. 

Kokonaisvaltaiset ja joustavat siivouspalvelut

Siivoamme ravintolatilat asiakkaiden toiveiden mukaan lattiasta kattoon. Puhdistamme vahvalla ammattitaidolla pinnat sekä keittiössä että ravintolasalin puolella. Teemme ravintolasiivoukset joustavin aikatauluin niin, ettemme häiritse ravintolan toimintaa tai henkilökunnan työntekoa. Tarvittaessa siivoamme illan myöhäisinä tunteina tai varhain aamulla.


Voit tilata meiltä myös esimerkiksi varastotilojen siivoukset. Viemme ravintolasi varastosta turhat tavarat roskiin tai kierrätykseen ja puhdistamme varastotilan perusteellisesti. Näin saat varastotilan aiempaa tehokkaampaan käyttöön.

Tutustu varastosiivouksiin

Turvallista siivousta myös keittiötiloissa

Toteutamme kaikki siivoukset turvallisesti ja laadukkailla pesuaineilla, mutta ravintolatilojen siivouksessa otamme erityisen tarkasti huomioon pesuaineiden ja materiaalien turvallisuuden. Puhdistamissamme tiloissa voi turvallisin mielin syödä ja käsitellä elintarvikkeita. Vältämme voimakkaita hajusteita ja valitsemme tarvittaessa käyttöön luonnonmukaiset pesuaineet. 


Siivouspalvelumme ovat asiakaslähtöisiä ja yksilöllisiä, joten voit tilata meiltä juuri sellaisen siivouspaketin, joka palvelee parhaiten sinun tarpeitasi. Perussiivouksiin on helppo lisätä tarpeen mukaan esimerkiksi ikkunoiden pesut tai muut siivouspalvelut, jotka eivät ole viikoittain tarpeen. Luota siivousyrityksemme vankkaan kokemukseen ja ota yhteyttä – hoidamme ravintolasiivoukset joustavasti Turussa ja lähikunnissa.