Tehokkaat remontti- ja rakennussiivoukset Turun alueella

Tilaa rakennus- tai remonttisiivous!

Kun remontti tai rakennusprojekti on valmis, tehtävälistalle jää vielä perusteellinen siivous. Anna työ siivouspalvelumme ammattilaisten käsiin! VEBO-siivouspalvelu toteuttaa rakennussiivoukset yksityisasiakkaille ja yrityksille. Tarjoamme yksilölliset siivouspaketit kaikenlaisiin kohteisiin. Työskentelemme Turusta käsin muun muassa Naantalissa, Ruskossa, Raisiossa, Kaarinassa ja Liedossa.

Remontin tai rakennusprojektin jäljiltä asuntoon, taloon tai vaikkapa liiketilaan jää usein runsaasti rakennuspölyä, likaa ja erilaista remonttiroskaa. Tekemämme tehokkaan siivouksen jälkeen uusi kotisi tai yritystilasi on puhdas ja valmis käyttöön. Varmistamme, ettei pölyä jää sisäilmaan. Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaiseen kohteeseen tarvitset siivousta – saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen pian! 

Rakennus- ja muuttosiivous saman katon alta

Saitko rakennuskohteen valmiiksi? Onko edessä muutto uuteen kotiin? Me helpotamme muuttoprosessia ja hoidamme siivoukset sekä uudessa että vanhassa kodissa. Toteutamme uudisrakennuskohteiden ja remontoitujen kohteiden siivoukset vankalla ammattitaidolla. Puhdistamme esimerkiksi pinnat, kylpyhuone- ja saunatilat sekä keittiön perusteellisesti niin, että koti on valmis turvalliseen muuttoon. Viemme suojapaperit ja muun jäljelle jääneen rakennusjätteen roskiin tai kierrätykseen. 


Kun remontoitu tai hiljattain rakennettu talo on puhdistettu liasta, rakennuspölystä ja kaapistojen mukana tulleesta pölystä, on muutto uuteen kotiin miellyttävää. Pääset asettumaan taloksi saman tien. Tilaa samaan siivouspakettiin myös muuttosiivous vanhassa kodissa. Näin voit keskittyä saman tien uuden kodin laittamiseen.

Tutustu tarkemmin muuttosiivoukseen

Rakennusyritysten luotettava kumppani

Palvelemme yksityisten rakentajien ja remontoijien lisäksi myös yrityksiä rakennussiivoustarpeissa. Esimerkiksi rakennus- ja saneerausyritykset voivat tilata meiltä luotettavat ja tehokkaat siivoukset kohteisiinsa. Puhdas tila takaa tyytyväisen asiakkaan.


Olemme luotettava kumppani niin pienille kuin suurille rakennusyrityksille ja palvelemme kaikkia asiakkaitamme joustavasti ja vankalla kokemuksella. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous!