Pihan siivous taloyhtiöille ja kotitalouksille Turussa

Tilaa pihan tai terassin siivous!

VEBO-siivouspalvelun monipuoliseen palvelutarjontaan Turun seudulla kuuluvat myös ulkoalueiden ja pihojen siivoukset. Hoidamme pihojen siistimiset, haravoinnit ja muut pienet pihahommat esimerkiksi syksyllä ja keväällä. Lisäksi pesemme terassit, kivetykset ja muut piha-alueet. Kevät on mukava ottaa vastaan puhtaalla terassilla, sillä sulaneet lumet jättävät aina terasseille pölyä, kiveä ja roskia.

Voit halutessasi tilata meiltä esimerkiksi kodin suursiivouksen, ikkunoiden pesun ja vielä pihan siivouksen samassa paketissa. Hoidamme kaikki siivoustyöt varmalla ammattitaidolla ja toiveitasi kunnioittaen. Kerromme myös mielellämme lisää siivouspalveluistamme – ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Pihapiiri kuntoon myös mökillä

Tilaa tiimiltämme tarpeisiisi sopiva siivous- ja siistimispaketti kotiin, pihalle ja varastoon sekä muihin piharakennuksiin. Pistämme kuntoon myös mökit ja muut vapaa-ajanasunnot pihapiireineen esimerkiksi talvikauden jäljiltä. 


Siivottuun mökkiin ja siistille pihalle on mukava saapua kesän viettoon. Voimme käydä tekemässä siivouksen sovitusti jo etukäteen, ennen kuin itse siirryt lomalle vapaa-ajan asuntoosi. Kerro toiveistasi ja me toteutamme siivoustyöt luotettavasti.

Pihavarasto ja autotalli kuntoon pihatöiden ohessa

Syksyllä ja keväällä on hyvä laittaa pihan lisäksi kuntoon myös pihavarasto. Siistiin varastoon on helppo varastoida esimerkiksi pihahuonekalut, haravat ja muut pihatyötavarat ruohonleikkurista alkaen. Keväällä, kun puutarhahuonekalut on purettu terassille, varasto kannattaa puolestaan laittaa kesäkuntoon.
Me hoidamme varastojen siivoukset nopeasti ja sujuvasti. Varastojen ohella järjestelemme ja siivoamme esimerkiksi autotallin, pihasaunan ja muut piharakennukset.

Lue lisää varastojen siivouksista