Myymäläsiivoukset Turun seudun liikkeisiin

Pyydä tarjous myymäläsiivouksesta

VEBO-siivouspalvelu hoitaa myymäläsiivoukset ammattitaidolla Turussa ja lähikunnissa. Palvelemme Turun ohella muun muassa Naantalissa, Ruskossa, Raisiossa, Kaarinassa ja Liedossa.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarpeidesi mukaisesta siivouksesta. Voimme tehdä siivoukset sopimuksen mukaan vaikka päivittäin, kerran viikossa tai parin viikon välein.

Kerro, minkälaista siivouspakettia tarvitset! Myymäläsiivoukseen kuuluu imurointi sekä lattioiden ja muiden pintojen siivous ja puhdistus. Jos haluat sisällyttää siivoukseen muita palveluita, niistä on hyvä sopia erikseen. Kysy rohkeasti lisää palveluistamme.

Meiltä myös luotettavat toimistosiivoukset

Voit tilata meiltä myymäläsiivoukset kaikenlaisiin liiketiloihin aina vaatekaupoista ruokakauppoihin. Palvelemme ammattitaidolla kaikenlaisissa kohteissa. Myymälä- ja liiketilojen ohella siivoamme tarpeen mukaan myös muut yritystilasi. Hoidamme esimerkiksi toimistosiivoukset varmalla ammattitaidolla. 


Siistimme ja puhdistamme lattiat ja muut pinnat toimistotiloissasi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Kysy myös esimerkiksi pintojen desinfioinnista. Hoidamme siivoukset turvallisilla pesuaineilla, jotka eivät aiheuta hajuhaittoja asiakkaillesi tai työntekijöillesi.


Liiketilan on oltava siisti sisältä ja ulkoa, ja etenkin puhtaat ikkunat ovat myymäläsi käyntikortti. Saat halutessasi kauttamme ikkunoiden pesun myymäläsiivouksen yhteyteen.

Lue lisää ikkunoiden pesusta

Monipuoliset siivouspalvelut yrityksille

Tarjoamme yrityksille monipuoliset siivouspalvelut aina tehdassiivouksista myymälä- ja toimistosiivouksiin. Yritykset ympäri Turun seudun luottavat henkilökuntamme pitkään kokemukseen ja varmaan ammattitaitoon. Palvelemme nopeasti, luotettavasti, tehokkaasti ja asiakasläheisesti kaikenlaisissa kohteissa.

Liiketila-, toimisto- ja tehdassiivouksissa on erityisen tärkeää joustavuus: teemme työn silloin, kun se sopii parhaiten yrityksen aikatauluihin. Tarpeen mukaan palvelemme esimerkiksi iltamyöhään tai aikaisin aamulla. Näin häiritsemme mahdollisimman vähän yrityksen normaalia arkea ja työntekoa. Anna siivous meidän käsiimme ja voit luottaa siihen, että liiketilasi pysyvät siisteinä ja viihtyisinä!