Helpota muuttoasi – tilaa muuttosiivous Turun seudulle

Varaa muuttosiivous!

Siivousalan ammattilaisten hoitama muuttosiivous helpottaa selvästi muuttoprosessia. VEBO-siivouspalvelu tekee muuttosiivouksia Turussa ja lähialueilla, esimerkiksi Naantalissa, Kaarinassa, Liedossa, Ruskossa ja Raisiossa. Muutto on mukavinta tehdä puhtaaseen kotiin. Lisäksi moni haluaa jättää myös vanhan kotinsa muuttovalmiiseen, siistiin kuntoon.

Me hoidamme halutessasi siivoukset kummassakin päässä. Näin voit itse keskittyä tärkeimpään eli onnistuneeseen muuttoprosessiin ja tavaroiden organisointiin.
Jätämme asuntosi tai talosi siistiksi ja putipuhtaaksi muuton jäljiltä – tilaa meiltä loppusiivoukset kaikenlaisiin koteihin ja tiloihin.

Huolellinen loppusiivous

Hoidamme loppusiivoukset muuttojen yhteydessä sekä yrityksille että yksityisille kotitalouksille. Kun asunto tai muu tila on tyhjä, siivoustiimimme tekee loppusiivouksen asiakkaan toiveiden mukaan. 


Hoidamme sekä perussiivoukset että perusteellisemmat suursiivoukset. Viemme tarvittaessa roskat pois ja toimitamme jäljelle jääneet jätteet kierrätykseen. Palvelemme luottamuksellisesti asiakkaita laidasta laitaan.


Mikäli haluat jättää tilan muuton jäljiltä priimakuntoon, voit tilata meiltä myös esimerkiksi ikkunoiden pesut ja varastosiivouksen muuttosiivouksen yhteyteen. Luomme palvelupaketin, joka palvelee juuri sinun tarpeitasi.

Lue varastosiivouksesta

Perussiivous uuteen kotiin

Tavaroiden purkaminen ja järjestely on miellyttävämpää kodissa, jonka jokainen kolkka on siivottu ja desinfioitu. Me hoidamme toiveidesi mukaan siivouksen myös uudessa kodissa. Siivoamme esimerkiksi kylpyhuoneet, saunat ja keittiöt. Voit pyytää meiltä tarvittaessa myös kaappien siivoukset sekä ikkunoiden ja muiden pintojen pesut. Me laitamme uuden kotisi muuttokuntoon! 


Toteutamme muuttosiivoukset sekä yksityiskodeissa että yritysten tiloissa luotettavasti ja nopealla aikataululla. Voit ottaa meihin yhteyttä kiireisissäkin siivoustarpeissa – palvelemme joustavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.