Kotisiivoukset asiakkaan toiveiden mukaan Turussa

Kotisiivous nyt vain 29 €/h    (norm. 37 €/h)

Varaa siivous!

VEBO-siivouspalvelu toteuttaa huolelliset kotisiivoukset laidasta laitaan Turun seudulla asiakkaan toiveita kuunnellen. Voit tilata tiimiltämme tavalliset kotisiivoukset ja perusteellisemmat suursiivoukset. Palvelemme Turusta käsin muun muassa Naantalissa, Raisiossa ja Kaarinassa sekä muissa lähikunnissa.

Haluatko kotisi edustuskuntoon nopeasti? Me hoidamme siivoukset varmoin ottein suurissa ja pienissä kodeissa. Voimme liittää siivouspakettiin kaiken haluamasi jopa saunan siivouksesta silitykseen. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja kysy lisää!

Suursiivoukset ja perussiivoukset

Perussiivouksiimme sisältyy muun muassa imurointi, pintojen puhdistus, lattioiden moppaus, vessojen ja kylpyhuonetilojen pesu sekä keittiön siivous ja puhdistus. Teemme siivoukset yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan, joten palvelupakettiin voidaan lisätä kaikki toivomasi palvelut. Toteutamme tarvittaessa suursiivoukset kaappien siivousta myöten. 


Halutessasi voimme hoitaa myös esimerkiksi jääkaapin, mikroaaltouunin ja uunin pesun, roskakaappien pesut, saunan pesun, sänkyjen petaukset ja lakanoiden vaihdot sekä silitykset. Näistä palveluista on kuitenkin hyvä sopia erikseen ennen siivousta. Palvelutarjontaamme kuuluu myös huolellinen ikkunoiden pesu.

Lue lisää ikkunanpesusta

Tilaa toimiva viikkosiivous

Saat meiltä sekä kertaluontoiset perus- ja suursiivoukset että säännölliset viikkosiivoukset. Mikäli haluat helpottaa arkeasi, tilaa meiltä säännöllinen siivous esimerkiksi viikon tai kahden viikon välein. Tulemme kotiisi toivomanasi päivänä ja aikana ja hoidamme siivoustyöt varmalla ammattitaidolla. Arki rullaa paremmin puhtaassa kodissa!


Voit halutessasi tilata meiltä viikkosiivouspaketin ja lisätä siihen muita palveluita tarpeen mukaan. Hoidamme kätevästi ja nopeasti esimerkiksi ikkunoiden tai saunan pesun viikkosiivouksen yhteydessä, jos näille palveluille on tarvetta. Tiedät, että saat kaikki tarvitsemasi siivouspalvelut samalta luotettavalta yritykseltä.