Ikkunat kirkkaiksi – ikkunoiden pesu Turun alueella

Tilaa ikkunoiden pesu

VEBO-siivouspalvelu hoitaa ikkunoiden pesun turvallisesti, tehokkaasti ja sujuvasti kaikenlaisissa kohteissa Turun seudulla. Voit tilata meiltä täydellisen ikkunoiden pesupaketin muun muassa kerrostaloasuntoihin, rivitaloihin, omakotitaloihin, toimistoihin, tehtaisiin, isoihin tiloihin ja myös muihin rakennuksiin. Sinä päätät, mitkä ikkunat siivouspalvelumme pesee – me hoidamme työn toiveidesi mukaan ja sovittuna aikana.  Kun varaat ikkunanpesun, muistathan ilmoittaa ikkunoiden määrän

Pesemme ikkunoita paitsi Turun kaupungin alueella myös lähikunnissa. Tilaa meiltä pesu- ja siivouspaketti toiveidesi mukaan esimerkiksi Naantalissa, Kaarinassa, Raisiossa ja muissa Turun seudun kunnissa. Tutustu pesu- ja siivouspalveluihimme ja kysy rohkeasti lisää!

Ikkunoiden pesupalvelut kaikenlaisiin kohteisiin

Ikkunoiden pesu voi olla työläs ja hidas projekti varsinkin isossa kodissa. Me hoidamme kaikenlaisten ikkunoiden pesut myös hankalissa paikoissa ja vaativissa tiloissa, esimerkiksi erityisen korkeissa huoneissa.


Ammattilaisen tekniikoilla ja laadukkailla aineilla ikkunoiden pesu hoituu sujuvasti ja lopputulos on varmasti mieleinen. Meidän pesumme jäljiltä ikkunoihin ei jää raitoja tai tahroja.


Ikkunat kannattaa pestä ainakin kahdesti vuodessa, keväisin ja syksyisin. Näin kodin ilme pysyy raikkaana ja valo pääsee sisään kotiin tahrattomien ikkunoiden kautta. Tilaa töihin kokeneet ikkunanpesijät!

Myös ikkunaraamien ja sälekaihtimien pesut

Ikkunoiden pesupakettiin on mahdollista yhdistää muitakin palveluita ikkunalasien pesu lisäksi. Pesemme tarvittaessa myös esimerkiksi ikkunoiden raamit ja sälekaihtimet. Suojaamme aina lattiapinnat ja muun ympäristön huolellisesti ennen pesun aloittamista.


Kaipaavatko kotisi ikkunapinnat ja ehkä myös seinät perusteellisempaa perussiivousta? Ovatko lomakotisi ikkunat keränneet pölyä vuosien ajan? Me puhdistamme ikkunaraamit ja -kaihtimet kokonaisuudessaan. Hoidamme halutessasi samalla koko kodin siivouksen, sillä ikkunat on kätevä pestä laajan suursiivouksen yhteydessä.

Lue myös kotisiivouksista